Flexxdance

artflexxhomeFlexxdance

Welkom op de pagina van de afdeling Flexxdance van sportvereniging Omnisportb2. De afdeling Flexxdance verzorgt danslessen voor kinderen vanaf 2 jaar. Daarnaast worden e rook verschillende lessen gegeven voor volwassenen. Denk daarbij aan de 20+ gevorderden les, de 40+ Flexxfit les, de beginnersles voor volwassenen en de volwassenen les op de maandag avond!inschrijfjudoberg2012

Al onze lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten die al jaren aan onze vereniging verbonden zijn. Daarnaast beschikken wij over een mooie danszaal met een spiegelwand in sporthal � de Sterrenhal� (naast speeltuin de Kievit in Berkel en Rodenrijs).

In onze lessen leren de jongste kinderen op een speelse bewegen op muziek. Dit is niet alleen leuk, maar ook goed voor de motorische ontwikkeling. Als de leerlingen wat ouder worden, wordt er meer aandacht besteedt aan de techniek van verschillende dansstijlen. Stijlen die dan voorbij komen zijn: jazz ballet, street dance, moderne dans en in sommige lessen ook klassiek ballet. Ook werken de leerlingen toe naar het instuderen van dansen voor open lessen en de tweejaarlijkse voorstelling in �Theater aan de Schie�. Voor het seizoen 2014-2015 staat er een voorstelling gepland op zaterdag 6 juni.

Neemt u gerust een kijkje op onze website om meer informative te krijgen over de lessen die wij geven. Er is informatie te vinden over de lestijden, de contributie, de docenten, het bestuur en de tweejaarlijkse voorstelling.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze ledenadministratie (Irene van den Bulk) via: 010-5217176 of flexxdance@yahoo.com.